Idén még biztosan a börtönben marad az RTL Klub bukott sztárja

Aurelio
Vágólapra másolva!
Aurelio Caversaccio, az RTL Klub bukott sztárja emberrablásért és korábbi drogügye miatt jogerősen összesen 3 év 5 hónap börtönbüntetést kapott. Tavaly február 16-án vonult be a Kozma utcai büntetésvégrehajtási intézetbe, ahonnan a napokban keseregve üzent. Korábban úgy gondolta, még idén szabadulhat a rácsok mögül, de az ügyvédje számításai szerint erre már csak jövőre kerülhet sor.
Vágólapra másolva!

"Nagyon remélem, hogy kapok kedvezményt és a büntetésem egy részét házi őrizetben tölthetem. Van egy időpont, amely idénre szól, de nem szeretném elárulni, mert csendben akarok távozni, és majd csak utána mesélni erről. A strigulákat viszont húzom" - nyilatkozta év elején Aurelio, amikor a Blikk munkatársai a börtönben látogatták meg őt.

A Blikk megkereste Aurelio ügyvédjét, hogy érdeklődjenek, hogy áll a szabadulása. Dr. Galgóczi Zoltán szerint ügyfele legkorábban 2024. januárjában hagyhatja el a börtönt.

"Bízunk abban, hogy Aurelio a jó magaviselete miatt megkapja a kedvezményt és januárban feltételesen szabadlábra helyezik, így a drogügyéért kiszabott büntetést már úgynevezett reintegrációs őrizet alatt töltheti.

- fogalmazott az ügyvéd, aki azt is elmondta, mi vár majd a szabadulása után Aureliora.

Forrás: Aurelio/Instagram

"Nem feltétlenül kell majd háziőrizetben, a négy fal között lennie, de valószínűleg lokalizálni fogják a mozgásterét Bajára. Kap majd egy nyomkövetőt, és azzal figyelik, hogy ne hagyja el a várost. Ami viszont elengedhetetlen, hogy legyen rendes munkája, ahová folyamatosan eljár. Ez mondhatni a legfontosabb pontja a feltételes szabadlábra helyezésének. Én úgy gondolom, ezt mind be fogja tartani, mert szeretne minél előbb szabadulni. Méltósággal viseli a büntetését, de ő egy elég emocionális fiú, emiatt hullámzó lelkiállapotban éli meg a bent töltött időt" – tette hozzá Galgóczi.