Erős szél mellett havas esőre is számítani kell

Debrecen, szél, havas eső, hó
Debrecen, 2021. január 25. Esernyőjét fogja egy nő Debrecenben, az erős széllel kísért havas esőben 2021. január 25-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Szerda
Az ország délnyugati felén borult időre számíthatunk gyenge esővel, szitálással, a hegyekben havas esővel. Az ország északkeleti felén ugyanakkor átmenetileg elvékonyodhat a felhőzet, és kevés napsütés is lehet. Az északkeleti szél megélénkül. +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtök
Változóan felhős időnk lesz, főleg az ország északkeleti felén, kétharmadán fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Délnyugaton erősen felhős marad az ég. Estétől dél felől mindenhol beborul az ég. Reggel 0, délután +5, +6 fok körüli értékeket mérhetünk. Élénk marad az északkeleti szél.

Péntek
Túlnyomóan borult, párás időre van kilátás többfelé szitálással, gyenge esővel, a hegyekben havas eső, hó is lehet. 1 és 6 fok között változik a hőmérséklet. Gyenge lesz a légmozgás.

Hétvége
Erősen felhős, párás, foltokban ködös idő lesz. Szórványosan fordulhat elő mindkét nap szitálás, gyenge eső, a hegyekben továbbra is lehet vegyes halmazállapotú csapadék. Marad az 5-6 fokos maximum.