Egy ecsegi férfi baltával és késsel támadt rá egy családra

Vágólapra másolva!
Egy ecsegi férfi előbb összeveszett egy fiúval és megütötte, majd az apját is megverte. Ezek után otthon megfogott egy kést és egy baltát, majd átment az otthonukhoz, ahol autókat rongált meg. A házban lévő családtagok a hátsó ajtón menekültek ki.
Vágólapra másolva!

A 30 éves férfi november 27-én a helyi italboltban, részegen összeveszett egy fiúval, akit meg is ütött. Ezek után elindult haza, útközben pedig találkozott a fiú apjával.

Őt verekedésre hívta, majd ököllel és tenyérrel ütni kezdte. Verekedés közben az árokba is beestek.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A támadó ezután otthon magához vett egy kést és egy baltát, és átment a fiú családjához. Az autójuk üvegeit betörte és beszakította a motorháztetőt. A ház ajtajának üvegét késsel betörte, közben az ott lévő nőnek megsebesítette a fejét és a kezét.

A férfi bejutott a házba, ahonnan a család tagjai félelmükben a hátsó ajtón keresztül kimenekültek.

A férfi az udvaron álló másik autót is megrongálta, betörte az üvegeket és a szélvédőt, és a karosszériát is behorpasztotta. A rongálással összesen 500 ezer forint kárt okozott.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, rongálás és könnyű testi sértés miatt indítottak eljárást. Az ügyészség javaslatára a bíróság letartóztatta.