Legalább tizenkétszer megerőszakoltak egy kislányt Salgótarjánban

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Emberkereskedelem és kényszermunka miatt emeltek vádat egy 25 éves, salgótarjáni férfi ellen, aki a vele egy háztartásban élő kiskorú barátnőjét szexre kényszerítette másokkal. Többször meg is verte. 
Vágólapra másolva!

Egy férfi 2020 decemberében ismerkedett meg az akkor 13 éves kislánnyal. 2021 októberéig tartott a kapcsolatuk, ezalatt szexuális életet is éltek.

A gyerek kiszolgáltatott helyzetét kihasználva a férfi tavaly áprilistól arra kényszerítette a kislányt, hogy másokkal is lefeküdjön.

A találkozókat a férfi leszervezte, előre leegyeztette a pedofil férfiakkal, mit kérnek majd a gyerektől és azt is megmondta, mennyibe kerül. Aztán kislányt oda vitte, ahová megbeszélték egy-egy kuncsafttal.

A kislány többször ellenkezett és mondta, hogy nem akarja ezt csinálni. Erre a férfi megütötte, seprűnyéllel verte és a hajánál húzva kényszerítette engedelmességre.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A kislányt legalább tizetnkétszer megerőszakolták a pedofilok a férfi parancsára, amiért alkalmanként 2000 és 7000 forint közötti összeget fizettek. A pénzt a férfi eltette. Az ügyészség szexuális visszaélés, valamint emberkereskedelem és kényszermunka miatt emelt vádat az ügyben.

Emellett a salgótarjáni férfinek kábítószer birtoklás miatt is felelnie kell, mivel tavaly novemberben drogot mutattak ki a szervezetéből.

A vádhatóság fegyházbüntetés kiszabását kérte rá azzal együtt, hogy a férfi többé semmilyen formában ne foglalkozhasson gyerekekkel.