Véres tragédia az angyalföldi hotelben: a másodikról zuhant mélybe egy férfi - videó

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Szörnyű események rázták meg a XIII. kerületi szálló lakóit. Egy vérző ukrán férfi zuhant ki az ablakon.
Vágólapra másolva!

Két hatalmas tragédia is megrázta Angyalföldet - pénteken egy férfi zuhant ki egy panelház nyolcadik emeletéről, vasárnap kora reggel pedig egy vérbefagyott holttest miatti zűrzavar ébresztette a XIII. kerületi hotel dolgozóit és lakóit - írja a Bors.

Az ukrán férfi a második emeleti ablakból esett ki, és körülbelül 7 métert zuhant.

A rendőrség helyszíni és halottszemlét tartott, amely során az idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az ügyet.

Az ukrán férfi holttestét ma reggel fél hétkor találták meg a szálloda udvarában. A hotel rögtön értesítette a rendőrséget, akik egy alapos felmérést végeztek.

Mindenki értetlenül állt az eset előtt, több ott lakó is megerősítette, hogy ők az éjszaka folyamán semmi különöset nem észleltek.

– mondták a fiatal turisták.

A hotel egyik dolgozójának hozzátartozója teljes sokkban volt. A Borsnak elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy ilyesmi megtörténhet a hotelben.

– mondta.

Az eset körülményei rejtélyesek: egyelőre nincs magyarázat a rengeteg vérre a második emeleten, ami még lentről is látszott:

a második emeleti szoba ablaka vérrel volt borítva, valamint egy hatalmas vértócsa mutatta a zuhanás pontos helyét.

A folyosók mind be vannak kamerázva, ami valószínűleg sokat segített a nyomozóknak a munkában. A nyomozás ideje alatt a hotel az esetről nem kívánt nyilatkozni.

A címlapi kép illusztráció!