Jelentős késések és vonatkimaradások a Budapest-Szolnok vonalon

MÁV logó
Vágólapra másolva!
Jelenős késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani pénteken reggel a Budapest-Szolnok vasútvonalon egy váltóhiba miatt - közölte a Mávinform.
Vágólapra másolva!

Frissítés: Ismét közlekednek a vonatok Sülysáp és Tápiószecső között, azt követően, hogy a szakemberek megjavították a meghibásodott váltót - közölte a Mávinform.

A forgalom nem sokkal reggel 6 óra után állt helyre, de továbbra is számítani kell késésekre, járatkimaradásokra a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon, a menetrendszerinti közlekedés fokozatosan, a délelőtti órákban állhat helyre - közölték.

Korábban írtuk: Tápiószecső állomáson meghibásodott a váltó, ezért

Sülysáp és Tápiószecső között nem járhatnak a vonatok.

A Keleti pályaudvarról Szolnokra 4:10-kor elindult és a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra 4:31-kor elindult vonat Sülysáp előtt várakozik.

A Szolnokról a Keleti pályaudvarra 5:23-kor induló és a Keleti pályaudvarról Nagykátára 5:20-kor induló járat nem közlekedik - közölték. A Nagykátáról 5:41-kor a Keleti pályaudvarra tartó S60-as vonat szintén nem indul el. A Nagykátáról 6:01-kor, illetve 6:21-kor a Keleti pályaudvarra induló vonat csak Mendétől közlekedik.

A Mávinform tájékoztatása szerint

a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon 30-40 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje.