Amber Heard magyarázza a Johnny Depp ágyában hagyott ürüléket

Amber Heard Johnny Depp TV+Sztárok Botrányos válások 2016-ban: van miről beszélni!
Vágólapra másolva!
Újabb fontos szakaszhoz érkezett Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere, amelyben a két sztár folyamatosan kiteregeti a családi szennyest. Most épp Heard reagált arra az állításra, hogy bosszúból odacsinált Depp ágyába.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp és a volt felesége, Amber Heard között javában zajlik az év leggusztustalanabb pere: már ahhoz a szakaszhoz ért, amikor a felek a másiktól eddig elhangzott állításokra, vádakra reagálnak, bizonygatva a maguk igazát.

Amber Heard ls Johnny Depp még együtt Forrás: AFP

Heard itt mondta el a maga verzióját a nagy port kavart történetről is, miszerint bosszúból odacsinált Depp ágyába, persze a színész térfelére. A színésznő szerint az ágyban talált ürülék egy Boo nevű kölyökkutyától származott, amely evett Depp marihuánakészletéből, és ettől komoly gyomorproblémái támadtak. Heard azt is mondta, hogy a kutya már az ágyon volt, amikor ő elindult otthonról a Coachella fesztiválra.

A tárgyaláson korábban elhangzott Depp verziója is: szerinte a színésznő elment a Coachellára, ő pedig az alatt akart összepakolni közös Los Angeles-i házukban – mire a testőre figyelmeztette, hogy ürülék van a „hitvesi" ágyban, és (főleg a mérete alapján) biztos nem a kutyáktól származik.