Orbán Viktor: Ha lesz béke, nem lesz infláció! - videó

ORBÁN Viktor, madrid, csúcs, nato, találkozó
Madrid, 2022. június 29. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a NATO állam- és kormányfői kétnapos madridi csúcstalálkozójának első napján, 2022. június 29-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Ha lesz béke, akkor lesz újra gazdasági fellendülés. Ha lesz béke, nem lesz háborús infláció. Mi a béke pártján állunk! - mondta Orbán Viktor kormányfő Madridban. 
Vágólapra másolva!

Megkezdődött a NATO csúcstalálkozója Madridban, súlyos kérdések vannak napirenden - mondta Orbán Viktor kormányfő a közösségi oldalára feltöltött videóben. Az egyre romló ukrán háborús helyzet, élelmiszerválság, háborús infláció és fenyegető háborús gazdasági válság - tette hozzá.

Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a béke beköszöntsön - mondta akormányfő. A háborús inflációnak, és a fenyegető gazdasági válságnak csak a béke vethet véget, és azt javasoltuk, hogy a NATO erőfeszítésének a középpontjába a béke megteremtése kerüljön - mondta Orbán Viktor.

Ha lesz béke, nem lesz infláció, és véget érnek a Magyarország biztonságára fenyegető kockázatok - tette hozzá a kormányfő.