Szakított Curtis és kosárlabdázó barátnője

Curtis és Barnai Judit napjainkban
Vágólapra másolva!
Újabb álompár kapcsolata ért véget, bár nem tudni csak mosolyszünetről van-e szó vagy végleges a döntés, ugyanis már többször tartottak szünetet az évek alatt.
Vágólapra másolva!

Curtis és párja, Barnai Judit a rapper válása után ismerkedtek meg, mesébe illő körülmények között és hamar fellángolt közöttük a szerelem. A két éves kapcsolat a legutóbbi közös nyaralásuk után érhetett véget, hiszen sok rajongó felfigyelt arra, hogy azóta teljesen inaktívak lettek egymás iránt. Nem osztottak meg közös fotókat, nem kedvelték egymás bejegyzéseit és nem is írtak nyilvánosan kommenteket egymásnak.

Majd Judit egy egy sejtelmes bejegyzéssel törte meg a csendet, mely arra enged következtetni, hogy Curtis nagyon megbántotta őt.

– tette közzé nemrég a kosárlabdázó hivatalos közösségi oldalán.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős erősítette meg a híresztelést, hogy valóban igazak a pletykák, Curtis és Judit már nem alkotnak egy párt – írja a Blikk.

A szakítás körülményeiről és pontos okairól még nem tudni, de valószínűleg köze lehetett hozza a rapper csapongó életmódjának, drogproblémáinak és a számos fellépés miatti kimaradásának, melyet Barnai Judit már nem viselt jól az utóbbi időkben.