Kis Grófo unokaöccse a nevére vette a házasságon kívül született fiát

kis palika
Vágólapra másolva!
Közel három év után került pont a mulatós sztár, Kis Palika, azaz Kozák Pál családi drámájának végére, ugyanis néhány napja már hivatalosan is az ő vezetéknevét viseli házasságán kívül született fia.
Vágólapra másolva!

Kis Grófo unokaöccse három éve ismerkedett meg Napsugárral, rövid kapcsolatukból pedig egy kisfiú született. Ám hiába jött világra a kis Valentínó, Kis Palika – házas ember lévén – nem ismerte el a viszonyból fogant gyermeket, hosszú ideig tagadta, hogy bármi köze lenne hozzá, ahogy anyagilag sem támogatta a fiát.

– Nehéz időszakon vagyunk túl, de örülök, hogy végre lezárult a jogi procedúra – mondta a Blikknek Valentínó édesanyja, Napsugár. – A napokban kaptam meg a hivatalos iratokat, Palika nevére került a kisfiam. Számomra ez nagyon fontos volt, hiszen kijár a gyermekemnek, hogy az édesapja elismerje és támogassa.

Kis Palika Forrás: Instagram / Kis Palika

– Nekem egy dolog volt fontos, hogy a fiamnak boldog és biztosított élete legyen. Ezért mentem bíróságra. Júliusban végül megtört a jég, és a DNS-teszt után Palika elismerte, hogy ő a kisfiú apja. Akkor találkozott is a kisfiával, de azóta nem jött el meglátogatni. Nem akarok telhetetlennek tűnni, a gyerektartást utalja és ígéretet tett arra, hogy tartja majd a kapcsolatot a kisfiúval. Hiszek neki, és bízom benne, hogy idővel jó kapcsolatuk lesz – árulta el Napsugár.