Folytatódik Schobert Norbert és Béres Alexandra háborúja

Béres Alexandra és Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Megkezdődött a nyomozás a Schobert családot lejárató Facebook-csoport után, amely mögött a botrány kirobbantója szerint Béres Alexandra állt. Norbi most pár új részletet árult el az ügyről.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbert arról mesélt, hogy a feljelentés után miként áll most az ügye: "Megtettük a feljelentést, elindult a nyomozás. Az azonban, hogy valójában felelősségre is vonjanak bárkit, akár évekbe is telhet, és elképzelhető, hogy az ügy végére csak a bíróságon kerül pont. Én azonban nem hátrálok meg, kitartok, ameddig kell. Ki akarom deríteni, ki a felelős azért a sok alaptalan hazugságért és bántásért, amiket évek óta csendben tűrtünk" – magyarázta a Blikknek.

Béres Alexandra, Schobert Norbert Forrás: TV2

Mint ismert, Norbi egy gyalázkodó Facebook-csoport miatt fordult a rendőrséghez, miután a botrány kirobbantója, Király Izmael Dávid azt állította, hogy az oldal mögött Béres Alexandra áll.

hogy megbeszéljük a dolgokat, pedig csupán néhány házra lakunk egymástól. Az is igaz, hogy a csoportban állandóan Rékát bántják és Alexandrát dicsérik, de ez persze semmit nem jelent. Én lennék a legboldogabb, ha kiderülne, hogy ehhez nincs semmi köze" – mondta erről Norbi.