Egyfolytában zokog a magyar énekesnő

Barbee
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban mi is megírtuk, Bata Adrien, azaz Barbee első gyerekét várja és nem egyszerű a terhessége, hiszen terhességi diabétesz is fellépett a leendő édesanyánál. Az énekesnő bevallotta, hogy a terhessége mostani időszaka nagyon megviseli őt.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő és férje első kislánya hamarosan megszületik, amit már a leendő szülők nagyon várnak. Barbee is egyre nehezebben viseli a várandósságát, főleg azért, mert nagyon aggódott gyógyíthatatlan betegsége és a hirtelen fellépő cukorbetegség lehetséges hatásai miatt is. Most azonban mégsem a betegségei miatt kapta el a sírógörcs.

a tavalyi storyjaimat októbertől kezdve. Öt perce bőgök, mert olyan szép vékony voltam és kipihent, és buliztam és mentem mindenfelé. Most meg csak feküdni tudok és bőgök mindenen. Köszi, hormonok" - idézi a Bors az énekesnőt, aki jelenleg bármin képes elsírni magát.

De úgy tűnik, hogy túl van a nehezén és most pár terhesfotózáson készült képpel is meglepte követőit, amin már óriási az énekesnő terhes hasa.

"Elég kevés képet osztottam meg a várandósságomról, aminek a fő oka, hogy egy idő után már nem éreztem jól magam a bőrömben. Bár egy csoda, ami véghez megy ilyenkor egy női testben és imádom a pocakom, de azért eljön a pont, amikor már nem az esztétikumra törekszik egy kismama, hanem inkább arra, hogy minél gyorsabban túl legyen az öltözködésen, meg a smink-haj témán
Végül az utolsó előtti pillanatban úgy döntöttem mégis szuper lenne megörökíteni az első várandósságomat..." - fogalmazott képei alatt Bata Adrien.