Árpa Attila szavai után összeomlott az egyik nő, aki érte harcol - videó

tv2, a nagy ő, árpa attila
Vágólapra másolva!
Árpa Attila komoly döntés elé állította A Nagy Ő Bogiját és Mettáját, akik igazi barátok lettek a műsor forgatása alatt. Kiderült, hogy a két nőnek egymás között kell eldöntenie, melyikük maradjon tovább versenyben. Bogi a drámai hírtől teljesen szétesett, nem tudta abbahagyni a zokogást.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő című tárkereső műsorban már csak öt lány harcol Árpa Attil kegyeiért: Timi, Mimi, Natali, Metta és Bogi. Utóbbi kettő a villalét alatt olyan jóban lett egymással, hogy mindig örültek a másik sikerének, amikor Attilával randiztak. Ám a nap elején még nem sejtették, milyen szívszorító este elé néznek.

A rózsaceremónia végén csupán Bogi és Metta voltak virág nélkül, Árpa Attila viszont azt kérte a barátnőktől, hogy egymás között beszéljék meg, ha rajtuk múlna, melyikük menne haza és ki maradna a műsorban. A rendkívüli beszélgetést azonban Bogi nem bírta, sírva borult Metta nyakába. Utóbbi azt mondta, azért nem engedte meg magának, hogy összeomoljon, mert akkor a barátnője még jobban megtört volna. Ezért próbált erős maradni, kijelentve: ezt nem nekik kell eldönteniük, hanem Attilának.

Végül valóban a színész hozta meg a döntést, aki Bogit tartotta bent, vagyis Metta búcsúzott el a műsortól - írja a Blikk.