Eddig marad az esős idő

eső, víz, zivatar, időjárás, 2022.09.15. Budapest, Eső Újpesten 2022 szeptember 15-én
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Kedd
Eleinte az erősen felhős, vagy borult égből többfelé számíthatunk esőre (a hegyekben havas esőre), majd nyugat felől csökken a felhőzet, és délután már csak a keleti tájakon lesz csapadék. Az északnyugati szél több helyen megélénkül. +6, +7 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerda
A ködfoltok feloszlása után változóan rétegfelhős idő lesz, északnyugat felől egyre nagyobb területen napsütéssel. Elszórtan záporeső, a hegyekben havas eső előfordulhat. Reggel 0, délután 5 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Napközben fokozatosan beborul az ég, ködfoltok is képződnek. Délutántól egyre több helyen várható eső, a hegyekben havazás, havas eső. A délkeleti szél gyenge marad. 2-7 fok valószínű.

Péntek
Sokfelé lehet köd, ködszitálás reggelre; majd dél felől kiterjedt csapadékrendszer érkezik, és sokfelé lesz kiadós eső. 5-13 fok közé enyhül az idő. A keleties szél megélénkül.

Szombat
A nap első felében többfelé valószínű további eső, akár jelentős mennyiségben, majd délután átmeneti csapadékszünet lehet. 10 fok körüli enyheség várható. Az északnyugati szél megerősödik.

Vasárnap
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és újabb csapadék érkezik, mely már egyre nagyobb területen lehet havas eső, vagy hó. Mindössze 2-5 fok valószínű délután.