Elege lett Gelencsér Tímeának, feljelentést tett

Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
A TV2 riportere nagy lépésre szánta el magát, ugyanis megelégelte az őt támadó hozzászólásokat és sértéseket, ezért most a rendőrséghez fordult segítségért.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea úgy érezte, hiába közszereplő, de képtelen tovább tűrni az őt ért rágalmakat és sértéseket, ezért megtette a szükséges jogi lépéseket az ügyben. A döntéséről és annak miértjéről hivatalos közösségi oldalán számolt be részletesen.

Az a bizonyos pohár most csordultig telt. Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek. Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak nemcsak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek ( minden mellett ) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkre tegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak.

A rendőrség hatásköre mostantól az IP címek lenyomozása és a felelősök felderítése, a bíróság pedig majd dönt a büntető és polgári jogi következményekről. Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért aki ennek áldozata. A platformok/csoportok/adminok ellen is eljárást kezdeményeztem hiszen azzal, hogy nem szűrik meg a rosszindulatú, másokat szándékosan bemocskoló és lejárató kommenteket "lehetőséget biztosítanak a bűncselekmények elkövetéséhez" így azok felelőssége is megállapítható. A feljelentésbe beleírtam a "leghangosabb" 8-10 felhasználót akik mérték nélkül fröcsögnek és valótlanságokat állítanak. Remélem mihamarabb - a hatóságokkal együtt- megtudom kik állnak az álprofilok mögött. Elkeserítő, hogy 2022-ben egy ilyen lépést kell megtennem ahhoz, hogy a jó hírnevem megvédjem" - fejtette ki az okokat közösségi oldalán Gelencsér Tímea, mely döntését több közszereplő is helyeslően támogatta hozzászólásában.