Nagyon beteg Gelencsér Tímea

Szépművészeti Múzeum, 2022-es éve, Miss Balaton szépségei, Miss Balaton,  mentor, Epres Panni, Iszak Eszti, Gelencsér Tímea, Nagy Réka, Horváth Cintia, Szabó Dóri, Zimány Linda,  Molnár Nini, Balogh Eleni, Csupor Olivia
Gelencsér Tímea
Vágólapra másolva!
A mindig sportos Gelencsér Tímea nemrég tért haza a sítúráról, ahonnan több vidám fotót is mutatott követőinek. Pár nappal később már arról adott hírt, hogy nagyon leromlott egészsége, nem érzi jól magát és állapota sem mutat javulást.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben nem kímélik a betegségek Gelencsér Tímeát sem, aki egyébként mindig fitt és sokat tesz egészségéért. Úgy tűnik, hogy az utóbbi időben sokat vállalhatott magára, ugyanis egyre többet betegeskedik. Most közösségi oldalán adta hírül, hogy nagyon beteg lett a hazatérése után és hiába várta, hogy jobban legyen, állapota egyre csak romlott.

Nagyon rosszul érzi magát Gelencsér Tímea Forrás: Gelencsér Tímea Instagram

A TV2 sztárja ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban tájékoztatta követőit is arról, hogy lebetegedett, majd ezután a fotó után még egy felvételt mutatott, ahol egy feltehetőleg orvosnál várakozik. "Én és a 'majd magától elmúlik' mániám" - írta a kép mellé Gelencsér, aki bár bízott abban, hogy magától felépül, úgy tűnik, hogy rosszabbul van, mint gondolta.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.