Berki Mazsi már a férje halála előtt együtt lehetett a mostani barátjával

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Krisztiánnak már tavaly gyanús volt a felesége viselkedése, utána akart menni egy hotelbe, ahol a szeretőjével lehetett.
Vágólapra másolva!

"A halála előtt Krisztián már hetek óta gyanakodott, nagyon maga alatt volt, mert a húsvétot sem töltötték együtt a feleségével. Talált is sms-eket, amiket lefotózott, majd megmutatta nekem a konditeremben. Szinte biztos volt abban, hogy Mazsi melyik hotelben randizik, ráadásul kicsi a világ, egy ismerős látta is őket. Krisztián oda is telefonált a szállodába, de lerázták. Hívott, hogy vigyem le, de nem értem rá, és – megmondom őszintén – nem is bírom ezeket a szakítós, megcsalásos szitukat. Szerintem az ilyesmi csak két emberre tartozik" - kezdte a neve elhallgatását kérő ismerős.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

Nem ítélek el senkit, mert az éremnek mindig két oldala van, Krisztiánnal sem lehetett könnyű együtt élni, és olyan is van, hogy kihűl a szerelem. De jobb lett volna mindenkinek, ha nyílt lapokkal játszanak. Akkor senki nem feszengene ebben a helyzetben, senki nem mutogatna Mazsira" – magyarázta hot!-nak.