Újabb népszerű áruházlánc csökkenti egyes termékei árát

Lidl, Lidl logó, logó, bevásárlóközpont, illusztráció,
Budapest, Hungary - July 3, 2020: Lidl super market chain store sign on the facade of a house in the city centre
Vágólapra másolva!
A Lidl Magyarország jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található, legnépszerűbb vajak árát. Az intézkedésnek köszönhetően az érintett termékek 21, illetve 25 százalékkal olcsóbban érhetőek el a Lidl áruházakban, ami a fogyasztók számára jelentős megtakarítást eredményezhet - írja az áruházlánc közleménye.
Vágólapra másolva!

A Lidl Magyarország február 8-tól a 250 gramm kiszerelésű 82 százalékos zsírtartalmú saját márkás vaj, valamint a szintén 250 grammos, 80 százalékos zsírtartalmú sózott saját márkás vaj árait 25 százalékkal csökkentette.

A három tartósan árcsökkentett vaj az elmúlt negyedév során a Lidl teljes vajforgalmának több mint 60 százalékát tette ki.

A Lidl egyik áruháza Budapest belvárosában Forrás: Raketir / Shutterstock

"Célunk, hogy az elkövetkező hónapokban további árcsökkenést, kedvezményeket tudjunk biztosítani minél több árukategória esetében" – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Az áruházlánc legutóbb az akciós újságok háztartásokba történő szórásának megszüntetésével mérsékelte papírfelhasználását, és az így megtakarított összeget is a hétről-hétre megújuló akciós termékek számának kibővítésére fordítja.