Megrázó fordulat az eltűnt villanyszerelő ügyében – szertefoszlott minden remény

mácsik zoltán
Vágólapra másolva!
Burgenlandban, egy kavicsbánya közelében emberi csontokat és egy emberi koponyát találtak önkéntesek, akik tavasz elején az árokpartokat takarították. A Blikk a Kronen Zeitungra hivatkozva azt írja, a 2017-ben nyomtalanul eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családjának jogi képviselője szerint nagy eséllyel a férfi maradványait találták meg.
Vágólapra másolva!

"Igen sok adat arra mutat, hogy az eltűnt villanyszerelő csontjai kerülhettek elő.

– mondta a Borsnak a család ügyvédje.

Forrás: police.hu

Lichy József azt is hozzátette,

felvették a kapcsolatot az osztrák rendőrséggel, akik vizsgálják, hogy valóban az eltűnt villanyszerelő maradványai kerültek-e elő.

2017. március 31-én Mácsik Zoltán úgy búcsúzott el feleségétől és lányától, hogy egy benzinkútnál találkozik korábbi munkatársával, aki megadja neki óriási tartozását. Ezután soha nem ment haza.

A rendőrség pár nappal később elkapta azt a férfit, akivel találkozott, és akit azóta az ügyészség egy másik villanyszerelő, Orlik Vilmos megölésével és vádol.


A jelenleg is börtönben lévő egykori győri vállalkozó tagadja a gyilkosságokat, véleménye szerint a két eltűnt villanyszerelő külföldön kezdett új életet. Ezt mindkét család kizártnak tartja.