Helyi kék hírek

2023.06.04. 14:43

Két autó ütközött össze Makón - Fotók

A baleset a Vásárhelyi utca és a Bárány utca kereszteződésénél történt.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Összeütközött két személygépkocsi Makón, a Vásárhelyi utca és a Bárány utca kereszteződésénél. Az egyik gépkocsiba beszorult egy ember, őt a makói hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett – írja közleményében a vármegyei katasztrófavédelem. 

Információink szerint a Vásárhelyi utcán Földeák irányába védett útvonalon haladt a Volkswagen típusú gépkocsi, majd a Bárány utcához érve jobb oldalról egy Ford típusú gépkocsi kihajtott a védett útvonalra és összeütköztek. A balesethez mentőhelikopter is érkezett. 

A balesetben többen is megsérültek. A Ford utasai közül egy személyt a mentőhelikopter szállított el, akit a Makói hivatásos tűzoltók feszítő vágó segítségével szabadítottak  ki a gépkocsiból. A baleseti helyszínelés ideje alatt teljes útzár van érvényben. Kerülő utak a mellékutcákon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában