Szeged

2023.06.04. 21:30

Van, ami a kitett melleknél is feltűnőbb egy fesztiválon

T. K.

A fesztiválozók egy része fontosnak tartja, hogy egyedi, feltűnő legyen a nagy tömegen is. Fotó:Karnok Csaba

Kár is tagadni, sokan azért fesztiváloznak, mert ez is egy lehetőség a kapcsolatteremtésre, értsd csajozásra, pasizásra. Ehhez azonban észrevehetőnek kell lenni. A Deja Vu Fesztiválon szétnézve azt láttuk, hogy fiatal lányoknál ez viszonylag egyszerű: fel a szűk, apró ruhát, ki a mellet. Na de mit kezdjen magával egy pasi, ha fel akarja hívni magára a figyelmet? Háromnapos megfigyelésünk alapján megállapítottuk, hogy egy világító cipő vagy fejdísz, netán egy digitális kivetítős póló vagy hátizsák meglehetősen kevés, ennél jóval többre van szükség. Akadt, aki izomtrikójához hatalmas cowboykalapot tett fel, de ez is kispályás volt a jelmezes fesztiválozókhoz képest. Egy srác például kezeslábas plüss pikachu jelmezben flangált a partfürdőn, két szegedi srác pedig kimaxolta a rózsaszín plüss tematikát.

Öt éve kezdődött ez az őrület, amikor egy barátom azt mondta, nem merek plüssjátékkal elmenni bulizni. Úgyhogy szigszalaggal rákötöttem a fejemre egyet

 – mesélte Szilágyi Richárd, aki a Deja Vu-ra is egy hatalmas unikornissal a fején érkezett. A szettet egy rózsaszín egyszarvús iskolatáskával és egy fekete maszkkal egészítette ki. A hülyeségbe pedig barátját is belerángatta: Szegedi Martin egy rózsaszín unikornis plüss sapkát húzott a fejére.

A húgomtól kértem kölcsön 

– mesélte, majd kérdésünkre, hogy hány éves kislány sír most amiatt otthon, hogy elvették a cuccát, csak nevetett: 22. 

 

A fiúk elárulták, rengetegen megállították őket, sokan fotózkodtak is velük. A kép elkészítésére általában harmadik társukat kérték meg, aki kezdte unni, hogy kimarad ebből a buliból. Így ő azt fontolgatta, jövőre pizsamában megy majd fesztiválozni, hogy méltó legyen ehhez a társasághoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában