Dunaújváros

2023.01.29. 08:00

Kezdődik a téli műfüves focibajnokság

GP

A Mezőfalva a Baracs ellen kezd vasárnap Fotó: Horváth László

Idén is megrendezi a téli műfüves bajnokságot az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága, amelynek egyik helyszíne Dunaújváros lesz, ahol vasárnap játsszák az első forduló találkozóit a vidámparki műfüves pályán. 

A tavaszi labdarúgószezonra kitűnő felkészülési lehetőséget kínál ez a sorozat a jelentkezők számára, és egyúttal kiváló alkalmat ad arra is, hogy összemérjék erejüket olyan csapatok is, amelyek a szezon során más osztályokban szerepelnek. Az együtteseket négyes csoportokba osztották be, ezekből Dunaújvárosban, Sárbogárdon, Móron és Martonvásáron kettő játszik, amíg Iváncsán, Gárdonyban, Maroshegyen és a székesfehérvári Főnix Parkban egy-egy. A csoportokban a résztvevők egyszer találkoznak ellenfeleikkel, a végső sorrendet a három forduló mérkőzéseinek eredményei döntik el, amelyek 2x40 percesek lesznek. 

A dunaújvárosi A csoportban a Baracs (II. osztály), a Mezőfalva (II. osztály), az Adony (II. osztály) és az Ercsi (I. osztály), a B-ben a Rácalmás (III. osztály), a Kulcs (III. osztály), az Előszállás (II. osztály), valamint a Besnyő (III. osztály) szerepel. A körzetünkhöz tartozó csapatok közül a Nagykarácsony (II. osztály) indul még a sorozatban, a csapat Sárbogárdra kapott besorolást, ahol az A csoportban a Lajoskomárom (I. osztály), a Sárbogárd (I. osztály), továbbá a Kisláng (II. osztály) lesz az ellenfele. 

Az első forduló programja, Dunaújváros: vasárnap 9 óra Ercsi–Baracs, 11 óra Mezőfalva–Adony, 13 óra Rácalmás–Kulcs, 15 óra Előszállás–Bes­nyő. Sárbogárd: szombat 11.30 óra Kisláng–Nagykarácsony. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában