Sziréna

2023.03.20. 12:38

Még nem végzett a két hajdúsámsoni tolvaj a lopással, mikor meglátták a rendőrautót

Bűnügyi őrizetben a két fiatal, akik lopott teherautóval akartak lopni egy debreceni telephelyről.

Kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket

Forrás: police.hu

Lopás és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két hajdúsámsoni lakossal szemben – tudatta a police.hu hétfői közlésében. A gyanú szerint a két fiatal férfi előbb elkötött egy kisteherautót Debrecenből, majd egy építkezésről akartak több mázsa építésianyagot lopni Pallagon. A rendőrök pár órán belül elfogták őket.

Forrás: poice.hu

A szomszédok figyeltek fel arra, hogy két férfi építőanyagokat pakol egy kisteherautóba március 18-án hajnalban egy pallagi építkezésen. Azonnal bejelentést tettek a rendőrségre, azonban a két ismeretlen ahogy észrevette a közeledő rendőrautót, futásnak eredt. Messzire nem jutottak, egy órán belül kattant a bilincs a kezükön.

Kihallgatásán a 25 éves férfi és 17 éves társa is részletes beismerő vallomást tett. Mint kiderült, kora este egy debreceni telephelyről tulajdonították el a kisteherautót, majd első útjuk a pallagi építkezésre vezetett, ahol 180 zsák cementet és egyéb építési anyagot pakoltak a jármű rakterébe. Elmondásuk szerint még nem végeztek a dolgukkal, amikor meglátták a rendőrautót.

Forrás: police.hu

Kihallgatásukat követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában