<3

2023.06.07. 13:47

Olyan sztoriból szeretnénk még nagyon sokat, mint amilyen a Sámsoni úti boltban történt

„Vannak még rendes emberek” – írta a nő, akinek óriási szerencséje volt kedden.

Forrás: illusztráció / MW-archív

Rosszul induló, de szerencsésen végződő történetet osztott meg szerdán a Debrecenben Hallottam Facebook-csoport egyik tagja. A sztori csattanója igazából magától értetődő tett kellene, hogy legyen, de sajnos sokszor látjuk, hogy ez bizony nem mindig van így. Viszont kezdjük az elejéről.

A poszt szerzője tegnap az egyik Sámsoni úti szupermarketben vásárolt, majd hazafelé megállt egy gyógyszertár előtt, ahol észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája. Azt írta, mindent átnézett a kocsiban, de a tárca sehogy sem akart előkerülni. Visszament hát a boltba, és megkérdezte a pénztáros hölgyet, nem találtak-e egy pénztárcát. A kasszás a biztonsági embernél érdeklődött, és kiderült, hogy

egy idős hölgy megtalálta, és hiánytalanul átadta azt a biztonsági őrnek.

A bejegyzésben azt írta a tárca tulajdonosa, hogy a biztonsági ember is csak annyira nézett bele, hogy nincs-e benne telefonos elérhetőség, de sajnos nem volt. A tárcát – a benne lévő 130 ezer forinttal – hiánytalanul vette át.

Vannak még rendes emberek. Az idős hölgyet a jó isten áldja meg

– zárta sorait a nő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában