Ingatlanbazár

2022.12.03. 11:41

A hét ingatlana: Családi okok miatt eladó egy Bokodi-tónál található ritkaság!

A Bokodi-tó „lebegő falujában” fényévente találni eladó ingatlant.

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

A most következő hétvégi ház ugyan nem lebeg, de mindössze 300 méterre található a kuriózumtól! Tulajdonosa jó eséllyel fájó szívvel válik most meg szeretett kincsétől, így bízunk benne, új gazdái is szeretni fogják a mindössze 10,7 millió forintért kínált pihenőt!

Családi okok miatt eladó egy Bokodi tónál található ritkaság
Forrás: ingatlanbazar.hu

Eladásra kínálunk 300 m-re a Bokodi-tó „lebegő falujától” részén zártkerti ingatlan besorolású, egy telken két, 27+30 négyzetméteres épületből álló hétvégi házat, melyből az első épület a telken egy fa szerkezetű „Éva” típusú nyaraló: 2db szoba konyha étkező található, majd a telek végén egy tégla építésű nyári konyha mellékhelyiséggel, kézmosóval, amely egy helységből áll. 

Családi okok miatt eladó egy Bokodi tónál található ritkaság
Forrás: ingatlanbazar.hu

Közvetlen mellette külön bejárattal egy helységgel szintén. Ez az épület alatt egy 15 négyzetméteres pince is található. Az ingatlan egy kisebb szigeteléssel, gyors elektromos fűtés panel-rendszerrel akár lakható ingatlanná alakítható. A vízellátást egy gyűrűs kút biztosítja. Szomszédságában a lakók barátságosak, szinte minden lakó lakhatásra is használja.

Családi okok miatt eladó egy Bokodi tónál található ritkaság
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan fekvését tekintve a madárcsicsergés a nyugalom szintén elvarázsolja az embereket,, A telken található diófa, meggy fa, szőlő lugas, ribizli, almafa. Bejáratnál autó beállási lehetőség is rendelkezésünkre áll, a kivezető út teljesen jó minőségű! Megközelíthető Kecskéd felől, Oroszlány felől is.

Vessen egy pillantást hiszen az ingatlan nagyon közkedvelt helyen fekszik, a tó-tól 300 m-re akár horgászásra, nyaralásra is alkalmas,. A tulajdonos szívéhez nőtt nyaralóját családi okok miatt értékesíti csupán. További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán

 

 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában