borsonline.hu | 2022.09.26. 18:00
Drámai videó az M7-esről, iskolásokkal teli busz csapódott fékezés nélkül a szalagkorlátnak
Vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt.

Iskolásokkal teli kisbusz ütközött a szalagkorlátnak az M7-es autópályán a tárnoki felhajtó után, Budapest felé. A történtekről egy fedélzeti kamerás felvétel is készült, amit a készítője juttatott el a bpiautosok.hu-nak.

– Egy Mercedes kisbuszt kezdtem el utolérni. Indultam is már ki a belső sávba, hogy megelőzzem, de ugyanabban a pillanatban az adott jármű is elkezdett befelé sorolni. Először azt hittem valakit ő is előz, de se nem indexelt, se nem volt előtte senki. Elkezdtem dudálni, de akkor már sejtettem, hogy itt valami komolyabb gond van. A kisbusz fékezés nélkül nekiment a szalagkorlátnak, de szerencsére a becsapódás után kontrollálni tudta a járművet a sofőr és nem is volt nagy a forgalom, így az autópálya külső szélére le tudott húzódni – mesélte a portálnak a felvételt készítő sofőr.

Megálltak a kisbusz mögöttük, hogy tudnak-e segíteni.

– Hamar kiderült hogy vízilabdázó tinédzserekkel volt tele a kisbusz, akik aludhattak az ütközés alatt, mert nálam érdeklődtek utólag, hogy mi történt – mondta a szemtanú. Hozzátéve, valószínűleg a sofőr elaludhatott, bár ő azt mondta, hogy hirtelen elindult az autó baloldala és nem tudott korrigálni.

A balesetben egyébként senki sem sérült meg.

Forrás: borsonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva