Mozgalmas hétvége

2022.09.26. 16:18

Egymásután csattantak egymásnak a kocsik a hétvégén

A hétvége során huszonkét riasztást kaptak a Somogy megyei tűzoltók, közölte szerkesztőségünkkel a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tizenkétszer műszaki mentéshez siettek a szakemberek.

Péntek hajnalban útra és óvoda udvarára dőlt fák miatt vonultak a megye tűzoltói délelőtt, délután viszont egy karambolnál akadt dolguk a nagyatádi egységeknek egy háromfai balesetnél, amelyről itt írtunk bővebben.

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó szombaton a 68-as főút Görgeteg és Lábod közötti szakaszán. A műszaki mentést a nagyatádi hivatásos és a görgetegi önkéntes tűzoltók végezték.

Lábodnál árokba hajtott az egyik autó. 
 

Két személygépjármű ütközött össze szombaton kora este Kaposvár külterületén, a töröcskei elágazónál. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a járművekből valamennyi utas kiszállt. A mentők három sérültet szállítottak kórházba. A tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Teljesen összetört az autó Töröcskénél.
 

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba csapódott vasárnap délelőtt egy személyautó Som és Iregszemcse között. A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet.

Som és Iregszemcse között is baleset  történt. 
 

Összeütközött két személyautó vasárnap délelőtt Kaposszerdahelyen, a Rákóczi Ferenc utcában. A balesethez a kaposvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotók: Siófok HTP, Tab ÖTP, Nagyatád HTP, Kaposvár HTP, Barcs HTP. 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában