Lopás

2023.06.05. 08:29

Eltűntek a milliók a siófoki széfből

Kiürítette a széfet egy villanyszerelő egy siófoki étteremben.

K.G.

Egy 40 éves férfi korábban már dolgozott villanyszerelőként a siófoki plázában lévő étteremben, majd visszatért, hogy kiürítse a széfet. A munkája közben megtudta az irodában lévő széf kódját, ezért 2022 októberében kifejezetten azért érkezett Budapestről a balatoni városba, hogy ellopja a széfben lévő értékeket.

A feltűnést kerülve az étterem zárása után, az esti órákban a plázába a hátsó bejáraton át ment be, sőt, hogy a kamerákon ne legyen felismerhető, egy nagy kartondobozzal igyekezett arcát eltakarni. Az éttermet, ahol már nem tartózkodott senki a nyitott tűzzáró ajtón keresztül közelítette meg, majd a széfből több mint öt millió forintot sikerült kivennie. A sértett kára nem térült meg. A Siófoki Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett lopással vádolja. Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában a vádlott ellen börtönbüntetést indítványozott.

Borítóképünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában