Nemzeti Szépségverseny

2022.12.03. 17:00

Tolna megye döntőse, Csuti Jázmin ott lesz a Miss Hungary Gáláján

Tolna megyét Csuti Jázmin Petra képviseli 26-os rajtszámmal a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre.

TEOL

Forrás: Fb.

Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről. A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

- Csuti Jázmin Petrának hívnak, 16 éves vagyok és Dombóváron élek mióta megszülettem. Nyelvi osztályba járok, ahol emelt angolt és olaszt tanulok. Tavaly sikeresen elvégeztem az előrehozott angol érettségimet és az angol középszintű nyelvvizsgámat is. Budapesten szeretnék tovább tanulni egyetemen, a mostani tervek szerint kereskedelem és marketing szakon.

Emellett nagyon érdekel a modell szakma is, de eddig nem volt lehetőségem kipróbálni magam, ezért is jelentkeztem a Miss Hungary szépségversenyre. 5 évet aerobikoztam versenyszerűen, majd sajnálatos módon a pandémia hatására az egyesület feloszlott. Szabadidőmben nagyon szeretek sütni-főzni és tortákat készíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában