Bulvár-celeb

2023.06.08. 04:05

Fordulat a magyar énekes szexbotrányában

Terjed egy pletyka, ami a megoldás lehet, de ha ez igaz?!

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: dwphotos

Sokak szerint az RTL Klub egyik sztárja látható a képeken, aki a csatorna egyik tehetségkutatójában már több alkalommal is feltűnt. A felvételeken bár az arca nem látszik, de hangja, tetoválásai és drága karórája alapján többen azonosították a férfit – írja a Bors.

A felháborító esetet követően sokan sajnálták és védelembe vették a zenész feleségét, de többen azt állítják, hogy nem történt megcsalás, sőt, a feleség is tudott róla. Voltak, akik még messzebb merészkedtek, és azt mondták, hogy nemcsak tudott férje afférjáról, hanem ő maga is fizetett a prostituált szolgáltatásaiért.

„Szerintem simán lehet, hogy a felesége tudott mindenről, de ahogy elnéztem ezeket a felvételeket, akár benne is lehetett a buliban.
Nem lepődnék meg, ha ez egy páros szórakozás lenne...

Sok házasságban csinálják, nincs ezen mit szégyellni. Csak most, hogy nyilvánosságra kerültek a felvételek, jó lenne, ha vállalnák a dolgokat” – találgatta egy kommentelő, hogy mi lehet a botrány hátterében, és arra utalgatott, hogy talán együtt létesítettek szexuális aktust a prostituálttal.

Volt, aki ennél kevésbé merész teóriával állt elő, és csak arra gondolt, hogy egyfajta elhajlási engedélyt kapott otthon, ezért nem lesz botrány a családban.

„Ha hozzám ilyen videók jutnának el a férjemről, már réges-rég nem lennék vele. Szerintem sokkal elképzelhetőbb az, hogy az asszonyka tud az énekes kihágásairól, csak szemet huny felette, vagy éppen engedélyt ad rá.

 Szerintem ez egy megfontolandó opció” – írta egy másik kommentelő, aki szintén úgy véli, hogy az énekes felesége tudhatott a dologról.

A szóban forgó zenész a Bors megkeresésére már reagált is az esetre, de úgy tett, mintha nem tudna semmiről...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában