Támadás

2022.08.18. 08:00

Serpenyővel ütötte haragosát a bakonyi férfi

Az Ajkai Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete és garázdaság miatt nyújtott be vádiratot egy 75 éves férfi ellen, aki 2021 telén szóváltást követően meglökte haragosát, majd egy serpenyővel támadt rá.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: pixabay.com

A férfi egy Devecserhez közeli település utcáján szóváltásba került haragosával, akit szidalmazni kezdett, majd mellkasánál meglökte őt. A vádlott egy fém serpenyővel is rátámadt a sértettre, őt fejen ütötte, azonban ekkor a sértett ellökte magától a vádlottat, aki az árokba borult. A férfi azonban nem hagyott fel a sértett támadásával, az árokból felállva a serpenyőt ismét magához vette, majd többször meg akarta vele ütni a sértettet, aki azonban ki tudott térni az ütések elől, végül a helyszínről távozott. A sértett férfinak nyolc napon belül gyógyuló száj-, és fülsérülése keletkezett. Az Ajkai Járási Ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta. Ügyében az Ajkai Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!