Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány Ferenc elégedetlen a magyar néppel

K. Gaál István

2022.05.16. 18:00

 

Mondjuk az érzés kölcsönös, de tényleg úgy tűnik, hogy az egykori miniszterelnök nem nagyon szereti a magyarokat. Tudják, ő az egyetlen egykori kormányfő, aki megfúrta az elődjét és így került hatalomba, de aztán nem dolgozta végig a teljesnek induló ciklusát 2006-tól, mert jelentős elégedetlenség miatt lemondott. Népszerűtlen volt, nincs ezen mit szépíteni.

Most pedig néptelen lesz.

Emlékszünk rá: április 3-án Gyurcsány is ott állt a molinók előtt, amelyekre az volt írva, hogy a hatalom a népé. Márpedig az „Istenadta” úgy döntött, hogy élve a hatalmával a Fidesz-KDNP-t támogatja. Ilyen ez és volt ez már fordítva is és lesz ez még így sem. No, de nézzük, hogy miként futott ámokot Gyurcsány a parlamentben néhány órával azelőtt, hogy Orbán Viktort újra miniszterelnöknek választotta az országgyűlés.

Azt mondta Ferenc, hogy a választás nem fejezi ki a nép akaratát.

A baj az, hogy a bukott miniszterelnök mellett bambuló Vadai Ágnes ezen a ponton nem ültette le a főnökét és nem kezdte el azonnal borogatni Gyurcsány homlokát. Nyilván nem ez a legjobb gyógymód, de úgy tűnik, hogy az országot több alkalommal is becsapó politikus – „politikus” – megháborodott. Mert ugye eddig azt mantrázta, hogy a hatalom a népé (és ez igaz is!), de amikor neki nem tetszik a hatalom gyakorlása, akkor már ugye nem is úgy van.

 

Aztán még azt is mondta Gyurcsány, hogy a kormány törvénytelen, mi több erkölcstelen is. Most az utóbbit hagyjuk, hiszen értelmezhetetlen ez a jelző. A másik kitételt meg ráadásul maguk az ellenzékiek cáfolták, hiszen sosem volt annyi ellenzéki megfigyelő, mint a legutóbbin. Itt aztán olyan törvényes és legális volt minden, mint a huzat.

De hát jól látszik, hogy a nemzeti elkúrót csak a tények nem érdeklik. Márpedig a legfontosabb állítás ebben az ügyben az, hogy a népet nem lehet lecserélni és tegyük hozzá, hogy nem is kell. A választók demokratikus döntése mindig tökéletes és megkérdőjelezhetetlen. Ezért is van ott Gyurcsány Ferenc és bandája, ahova való.

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére