Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kunhalmi Ágnes megfejtette az időutazás rejtélyeit

K. Gaál István

2022.05.25. 20:50

 

Azt eddig is tudtuk, hogy nem a nyomaiban még létező MSZP társelnöke a legélesebb sarló a raktárban, hiszen nem is olyan régen makkegészséges emberek mutatóival fényképezgette magát az állítólagos intenzív osztályon. Most azonban a szovjet lány megint megvillantotta nem mindennapi képességeit és azt, hogy olyan sötét, mint az alagút.

Ez a szegény asszony felszólalt a parlamentben – igen, lassan minden 1/2 kegyelmű sorra kerül – és kiállt a pedagógusok mellett. Helyes! Végre! Azok után, hogy amikor kormányon voltak, iskolákat zártak be és megszüntették a tanárok juttatásainak egy részét, meg ugye amúgy fizetőssé tették az oktatást, szóval ezek után Kunhalmi nagyasszony szót emelt a pedagógusok érdekében.

 

És akkor itt idézzük őt szó szerint:
„Tekintettek a covid-időszak alatt végzett emberfeletti munkájukra is kapjanak idén június 5-én minden iskolában egységesen 100-100 ezer forint Erzsébet-utalványt!”

Most azt hagyjuk, hogy ez már önmagában is megalázó, hiszen miért érnék be a pedagógusok ennyivel? Jár nekik a jelenleginél magasabb fizetés és nem könyöradományt kérnek, hanem magasabb bért – ezen nem érdemes vitatkozni.

 

Ellenben most nem ez a lényeg, hanem az Erzsébet-utalvány. Ezzel kapcsolatban korábbra kell visszamennünk az időben, egészen 2018-ig, amikor a következő szöveg jelent meg az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. honlapján:
„2019 végéig válthatók be az Erzsébet-utalványok. A jelenleg forgalomban lévő érvényes (papíralapú vagy elektronikus) utalványokat a mintegy 60 ezer elfogadóhelyen használhatják fel az utalványbirtokosok a lejárati időn belül, legkésőbb 2019. december 31-ig. Erzsébet-utalvány 2019 januárjától nem rendelhető.”

Vagyis bő három esztendővel ezelőtt megszűnt ez a juttatási forma. És ebből a nem létező utalványból adna 100 ezer forint értékűt a pedagógusoknak Kunhalmi Ágnes.

Látható, hogy az MSZP arcának fogalma sincs arról, hogy mi történik az országban. Azt sem tudja, hogy milyen rendezvényen van. Adna a tanároknak 100 ezer forint értékű semmit. Talán a nevükben is üzenem: tartsa meg!

 

A Piszkostizenkettő rovatban megjelent véleménycikkek nem feltétlenül tükrözik a 888.hu szerkesztőségének álláspontját.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére