Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkészítette a Disney a saját homoszexuális Pókemberét

888.hu

2022.07.02. 09:45

Hiánypótló alkotás.

 

A Disney tulajdonában lévő Marvel Comics egy szeptemberben megjelenő könyvben fogja bemutatni az első nyíltan meleg, nőies vonásokkal rendelkező, csipkés ruhába öltözött Pókembert.
– írta meg a Breitbart.

 

A képregénycég először június 16-án tájékoztatta a rajongókat a terveiről, amely akkor úgy írta le Web-Weavert, az új karaktert, mint aki egy teljesen más Pókember lesz, mint akit eddig megszokhattunk.

Steve Foxe író azt is megjegyezte, hogy számára hatalmas megtiszteltetés, hogy ő mutathatja be az első meleg Pókembert.

 

MEGLEPETÉS: Az a hatalmas meleg megtiszteltetés ért, hogy közreműködhettem WEB-WEAVER megalkotásában, aki idén szeptemberben fog debütálni az EDGE OF THE SPIDER-VERSE #5-ben!”

– írta Foxe.

 

Foxe egy másik tweetben hozzátette, hogy az új karaktert nem azért hozta létre, hogy az minden homoszexuális férfi képviselője legyen. Úgy véli, hogy a fodros, csipkés jelmez és a karakter nőies beállása is arra utal, hogy ő inkább a homoszexualitás nőies vonalát hivatott képviselni.

 

Kris Anka képregényművész egy tweetet is posztolt, amelyben felfedte a karakter jelmeztervét, melyen jól láthatóak a csipkés gallérja és a csillogó szempillái is.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére