Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rövid zuhany, „dog hug”, hulahopp verseny – Nyugat-Európa készül a télre

888.hu

2022.07.05. 16:30

Az Oroszország elleni szankciók eddig csak pofán csapták az európai liberális politikusokat, de ez várhat a félmilliárdos lakosságra is, ha a vezetők nem szedik össze magukat végre.

 

Valahogy nem jött be a korábbi klímahisztériában megígért zöldítés a nagy energiaszolgáltatóknál, mert még a szénhidrogénekkel működők sem tudtak megfelelő ajánlatokat adni a fogyasztóiknak. Jó tanácsokat viszont annál inkább.

Itt van rögtön az Ovo Energy, aki a nevéhez hűen „fantasztikus” ötletekkel próbálta megóvni ügyfelei pénztárcáját még az orosz-ukrán háború kitörése előtt:

Ölelgessék háziállataikat, egyenek zabkását vagy rendezzenek hulahoppkarika-versenyt

a gyerekeknek a fázós ügyfelek.

Vagy a „példamutató” német alkancellár, aki gyakorlatilag aláírta azt a korábbi aljas pletykát, hogy a németek ritkábban fürdenek, mint az elmaradott, autoriter rendszerben élő nyugat-balkáni népek.

 

Bár az is igaz, hogy a felvilágosult, mindenkit meghaladó Franciaországban nem is olyan régen még az ablakpárkányra szartak az uralkodók, mint Pesten a galambok.
Szóval volt honnan elindulni.

De említhetjük akár a forradalmi, már-már a hideg-fúzióval felérő találmányt is, ami megoldja a lakások fűtését, egyszersmind a bennszülött európaiak és az afrikai bevándorlók közti szociális szakadékot is. Ez a virágcserép-kályha!

 

A lenti cikkben az látható, amint egy idős hölgy a lakását egy virágcserép alatt égő gyertyákkal fűti, az ablakait pedig fényvisszaverő fóliával takarja le. Aztán betoppan – vélhetően – a lánya is, aki az afrikai származású pasijával érkezik, hogy az egész család együtt fagyoskodjon a nappaliban:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére