Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ha cisz férfi vagy, eszedbe ne jusson az amerikai légierő ösztöndíjára jelentkezni

888.hu

2022.09.25. 13:45

Nehogy!

 

Az Egyesült Államok Légierő Akadémiája (USAFA) szeptember 14-én e-mailben jelentett be egy ösztöndíjat, amely kizárja a „ciszgender” férfiakat, és helyettük kifejezetten „az űrkutatás iránt érdeklődő, egyetemi tanulmányokat folytató nők és nemi kisebbségek jelentkezését várja”.

A Fox News beszámolója szerint a Brooke Owens-ösztöndíj csak olyan jelöltek számára elérhető, akik

„cisgender nők, transznemű nők, nem-binárisok, agenderek, bigenderek, two-spiritek, demigenderek, genderfluidok, genderqueerek vagy a nemi kisebbséghez tartoznak”.

 

A pályázat hozzáteszi:

Ha ön ciszgender férfi, ez a program nem önnek szól.”

 

A Coloradóban található akadémia közölte, hogy a 2023-as Brooke Owens Fellowship jelentkezési határideje október 10., és hogy ez egy kilenchetes fizetett szakmai gyakorlat egy vezető repülőgépipari vállalatnál.

Két mellékprogram is létezik cisznemű férfiak számára, a Patti Grace Smith Fellowship és a Matthew Isakowitz Fellowship Program.

A kettő közül a Patti Grace Smith Fellowship csak fekete férfiaknak szól.

A Fox News figyelmét a programra egy kadét hívta fel, aki azt írta: „Kicsit aggasztó, hogy több eligazításunk van a D&I-ről (sokszínűség és befogadás – a szerk.), mint a külföldi ellenfelekről, a feltörekvő technológiákról vagy a világ aktuális eseményeiről.”

A Sokszínűség és befogadás című diavetítésen: „Mi ez, miért érdekel minket, és mit tehetünk?” címmel az iskola azt tanítja a légierő kadétjainak, hogy az ember leírásakor személyközpontú és nemsemleges nyelvezetet kell használni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére