Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A 888 megmondja a tutit: Franciaország – Dánia

888.hu

2022.11.26. 15:30

Ahogy mondani szokták: az élet a legnagyobb rendező. Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, hogy nem nyáron, hőségben, sörsátrak árnyékában, hanem ősszel/télen forralt bort szürcsölve kell végig izgulnunk egy labdarúgó-világbajnokságot? De azzal, hogy Katar nyerte a 2022-es vb rendezési jogát, ezt is megtapasztalhatjuk. A 888.hu is kiveszi a részét a szurkolásból, a torna ideje alatt minden nap egy slágermeccs győztesét tippeljük meg párokba osztva, nem feltétlenül futballszakmai szempontok alapján. A mai meccs: Franciaország – Dánia.

 

Kovács Nikol

Teljesen egyértelmű, hogy a mai meccset a franciák fogják megnyerni. Ez egyértelmű! Elképzelni sem lehet más eredményt egy olyan országtól, ahol a világhírű Godard film, a Kifulladásig készült. Ráadásul a világ legszebb férfja – szerény véleményem szerint – Jean-Paul Belmondo is otthonának tudhatta, úgyhogy a mai meccsen való francia brillírozás borítékolható! Már csak azt kell kitalálnom, hogy fehér vagy vörös bort nyissak az eseményre…

 

Filipp Dávid

Van az a legenda, hogy az 1992-es Európa-bajnokságot a jugoszlávok helyett beugró dánok úgy nyerték meg, hogy a strandról jöttek a tornára. Persze ebből egy szó nem igaz, de a futball-folklór része lett. Jugoszlávia a délszláv háború miatt kiszabott szankciók miatt nem vehetett részt a tornán, így tudott kijutni a dán válogatott. Az élet a legnagyobb rendező, ahogy mondani szokták. Hát akkor miért ne lehetne újabb csoda? Az idei vb minden szempontból különleges: télen van, nincs szivárványozás, sör még annyi se. Minden adott, hogy meglepetés győztes legyen most is. Szóval ma Dánia nehezen, de behúzza. Aztán végigmenetel a döntőig.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére