Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros ügyészeket pénzel, Ronaldo haza akart utazni

888.hu

2022.12.08. 20:00

Halász János pedig ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez a dollárbaloldallal szemben.

 

Soros ügyészeket pénzel, hogy enyhítsenek a bűncselekményt elkövető migránsok ítéletén

A Soros György által pénzügyileg támogatott kerületi ügyészek új büntetőjogi kezdeményezést kovácsolnak, amelynek célja, hogy az illegális migránsokat bűnelkövetés esetén másként kezeljék, mint az amerikai állampolgárokat. George Gascón Los Angeles-i kerületi ügyész olyan irányelvet adott ki, amely előírja a megyei ügyészeknek, hogy a bűncselekményekkel vádolt illegális migránsok esetében mérlegeljék az úgynevezett „bevándorlási következményeket”, hogy ne tudják őket kitoloncolni.

 

 

Cristiano Ronaldo haza akart utazni a vb-ről, mert utál a kispadon ülni

Megviselte a Svájc elleni 6-1-es győzelem Cristiano Ronaldót. Leginkább az idegeit, a pályán eltöltött mintegy 20–25 perc nem okozhatott gondot a futballcsillagnak. Fernando Santos portugál szövetségi kapitány csak csereként vetette be, és ez annyira felbőszítette a 37 éves játékost, hogy ott akarta hagyni a világbajnokságot.

 

 

Dollárbaloldal: Halász János ÁSZ-vizsgálatot kezdeményez

Tiltott pártfinanszírozás gyanúja miatt az Állami Számvevőszéknél (ÁSZ) tett közérdekű bejelentést a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke – tudta meg a Magyar Nemzet. Halász János a Nemzeti Információs Központ főigazgatója által jegyzett tájékoztató megállapításaira hivatkozva kezdeményezett vizsgálatot az ÁSZ elnökénél.

A politikus a Windisch Lászlónak címzett közérdekű bejelentésében felidézte, hogy az Action for Democracy (AD) amerikai NGO a 2022. évi parlamenti választásokkal kapcsolatos ellenzéki kampánytevékenységek finanszírozása érdekében 1,848 milliárd forinttal támogatta a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalmat (MMM) – írják.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére