Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elkezdődött a soproni stratégiai kormányülés

888.hu / MTI

2023.02.06. 10:50

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével hétfő reggel megkezdődött a háromnapos stratégiai kormányülés a sopronbánfalvi kolostorban, az első téma a hajnali törökországi földrengés volt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

 

A kormányülés elején áttekintették, hogy Magyarország milyen segítséget tud nyújtani a földrengés sújtotta Törökországnak. E célból a kormány haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a török hatóságokkal – közölte Havasi Bertalan.

Hozzátette: a szerdáig tartó stratégiai kormányülés kiemelt témája Brüsszel szankciós politikája és az, hogy ennek káros hatásaitól, a szankciós inflációtól, a magas energiaáraktól hogyan lehet megvédeni Magyarországot.

 

Sopron, 2023. február 6.A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) a háromnapos stratégiai kormányülés első napján a sopronbánfalvi kolostorban 2023. február 6-án. Balról Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója.MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán,

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére