Sátánista holmikat árulnak gyerekeknek a Pride-hónap alkalmából

Target gyerekeknek szóló Pride, sátánista kollekciója
Twitter

888
Vágólapra másolva!
Elegük van a szülőknek abból, hogy az amerikai Target woke ideológiával átitatott termékeket forgalmaz, ezért bojkottra szólítanak fel. A cég ezúttal egy sátánista által tervezett és okkult jelképeket ábrázoló "Pride" termékeket dobott a piacra, amelyeket a gyermekeknek szánnak.
Vágólapra másolva!

Scarlett Johnson wisconsini aktivista hívta fel a figyelmet arra, hogy a Target egy Abprallen nevű tervezőtől származó termékeket forgalmaz, amelyek közül néhány a sátánizmus jegyében készült.

A termékek között szerepel övtáska, bevásárlótáska és pulóver is, ám a legnagyobb felháborodást egy, "A Sátán tiszteletben tartja a névmásokat" feliratot megjelenítő póló keltett. Erre azért volt szükség, az alkotó szerint, mert az LMBTQ+ emberekre "gyakran a Sátán gyermekeiként hivatkoznak", de a Sátán Egyháza és a Sátáni Templom jobban elfogadja őket, mint a társadalom egésze.

– írták a termékhez tartozó leírásban, hozzátéve: "Így természetesen a Sátán tiszteli a névmásokat. Minden LMBTQ-embert szeret".

Más termékeken Pride és transz színekben pompázó csontvázak, "meleg szektás" cuccok és "transz boszorkányok az abortuszért" feliratú kitűző szerepelnek.

Készült heteroszexualitás-ellenes kitűző is és néhány "démonos" mütyür is.

A hab a tortán, hogy egy egész sor transz és LMBTQ-ruhán és melltartón túl, még kényelmes ún. „tuck-friendly" fürdőruhákat is árulnak a gyermekeknek, hogy mindenki kényelmesen visehesse a ruhákat.