Transzvesztita alkalmazottal sokkolják a gyerekeket a Disneylandban

Disneyland, transzvesztita alkalmazott

888
Vágólapra másolva!
Vírusként terjed a TikTok-on egy videó, amelyben egy transzvesztita Disneyland-alkalmazott gügyögő hangon diskurál az apró gyermekekkel.
Vágólapra másolva!

A videón egy magára „Nick-ként" hivatkozó férfi látható, amint a gyerekeket üdvözli a Bibbidi Bobbidi Boutique-ban a kaliforniai Anaheimben található Disneylandben. A Bibbidi Bobbidi Boutique egy olyan bolt, amely lehetővé teszi a kicsik számára, hogy a Disney hercegnők bőrébe bújjanak.

A videóban a pörgős szoknyába öltözött, erős sminket viselő bajszos „Nick" „Tündérkeresztanya tanoncaként" mutatja be magát.

A TikTok-videót a Twitterre is feltöltötték, ott több mint 4,2 millió megtekintést ért el.

Mit keres egy transzvesztita a Disneylandben?

A Disney vezetése tavaly úgy döntött, hogy a nemeket illetően befogadóbbá teszik az orlandói DisneyWorldben és az anaheimi Disneylandben található Bibbidi Bobbidi Boutiquáit, így került transzvesztita a gyermekek közé, akiket „Tündérkeresztanya tanoncoknak" neveznek.

A Walt Disney Co. az elmúlt években azon ügyeskedett, hogy parkjaikat nemileg semlegesebbé tegye. Az egyik legnagyobb változás a Disney "hölgyeim és uraim, fiúk és lányok" köszöntésének megszűntetése volt. Mostantól a Disney a vendégeit "minden korosztály álmodozóinak" szólítják. De ez még nem minden: a vállalat tavaly megnyitotta

a nemek szerint semleges mosdóit is.