Terhes férfi szerepel a brit Glamour júniusi címlapján

Glamour UK, terhes transznemű férfi
888
Vágólapra másolva!
Logan Brown író, egy transznemű férfi, aki, mint derült égből villámcsapás, váratlanul teherbe esett partnerétől, Bailey J. Mills-től – aki az Egyesült Királyság legendás nem-bináris drag queenje.
Vágólapra másolva!

A magazinban fellelhető interjú a transznemű férfi várandósságának történetét meséli el.

Az erőteljes képanyag Brownt egy testre festett öltönyben mutatja, amely Demi Moore 1992-es, Annie Leibowitz által készített Vanity Fair-borítójára emlékeztet.

Az interjúban és a hozzá készített videóban a kispapa a divatmagazinnak mesél a nemváltoztatás rögös útjáról, a TikTok sztárjával, Millsszel való találkozásáról és szerelembe eséséről, valamint a kislányuk születéséről.

Az interjúban Brown úgy nyilatkozott: ő az "élő bizonyíték a terhes transznemű férfira".

Azt mondta:

A 27 éves Brown hozzátette, hogy a terhessége váratlanul érte, amikor elvégezte a tesztet és az pozitív eredményt mutatott úgy érezte, hogy "az egész világ megállt".

Brown elmondta, hogy valószínűleg akkor esett teherbe, amikor egészségügyi okokból szüneteltette a tesztoszteron szedését.

Beszámolt arról is, hogy amikor ő és Mills bejelentették, hogy gyermeket várnak, több "szeretet", mint "gyűlölet" érkezett az emberektől a közösségi médiában. A kispapa hozzátette: olyan emberek felvilágosításában szeretne segíteni, akiknek gyakran vannak téves elképzeléseik a transznemű személyekkel kapcsolatban.

– mondta.

Brown jelenleg egy "Apuci hasában" című gyermekkönyvén dolgozik, amely a gyermekvállalás élményein alapul, de a születendő lánya szemszögéből.

– mondta.

Deborah Joseph, a GLAMOUR európai szerkesztőségi igazgatója elmondta: