Meglepetéssel készülnek

2022.05.22. 09:16

Fradi-legendákkal játszanak

Idén tartják a X. Paizs József-emléktorna kispályás futballkupát május 28-án, szombaton, reggel 8 órától Patapoklosi sportpályáján.

M. R.

Az egykori futballkedvelő polgármester emlékére rendezett sporteseményre a csapatok a helyszínen nevezhetnek 8.30-ig. 
A jubileumi emléktornára sztárcsapat érkezik, a Ferencváros Öregfiúk Csapata, akik a Patai öregfiúk Paizs József emlékére összeállt régi Patapoklosi SE csapatával mérkőznek meg délután 4 órától. A programon büfé is lesz, a csapatok ebédet és frissítőt kapnak. 

A Ferencváros Öregfiúk Csapata a klub hagyományaihoz méltóan nagyszabású Fradi-ünneppel készül a rendezvényre, szeretettel várva minden szurkolót. A tervek szerint a sztárcsapat már 15 órakor Patapoklosiba érkezik, kiadványokat, kisebb ajándékokat is hoznak majd, a gyerekekre külön gondolnak. Lehetőség lesz kötetlen beszélgetésre és fotózásokra is a Fradi-szurkolókkal. A csapat keretében olyan játékosok találhatóak, mint Dragóner Attila, Zoran Kuntic, Mucha József, Bánki József és Lisztes Krisztián. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!