Izgalmas fotók...

2022.05.23. 19:05

Botrányosan jó csaj a szexvideójával lebukott énekes barátnője

Luna előbb volt ismert, mint a most lebukott énekes. Igaz, akkor is egy botrány miatt merült fel a neve...

Luna Joanna nevét Farkas Soma párjaként lehetett hallani először, legtöbben viszont akkor ismerték meg, amikor Pumped Gabóval összejött és lelépett Somától. Abból is lett egy kisebb botrány. A hírek szerint ugyanis megcsalta Somát Pumped Gabóval. Luna azóta ezt tisztázta: szerinte nem ő volt hűtlen, nyolc nővel lépett félre Soma, amikor betelt nála a pohár és szakított a férfivel.

Ha párkapcsolatokról van szó, nem unalmas az élete, annyi biztos...

Most azért hallani róla, mert Azahriah, polgári nevén Baukó Attila, múlt héten egy fellépést követően összeszűrte a levet egy rajongójával, annak ellenére, hogy kapcsolatban van Lunával. Az örömteli pillanatokról egy felvétel is készült titokban, de mégsem maradt titok, mert szinte azonnal felkerült az internetre.

Egyelőre úgy néz ki, hogy eltekint a kiszivárgott szexvideótól és kibékül az énekessel. Mióta ezt bejelentette a közösségi oldalán, sokan üzennek neki, legtöbben nem értik, miért elnéző ebben a megalázó helyzetben.

 Vannak persze sokan, akik nem a botrány óta és nem amiatt látogatják Luna oldalát, hanem azért, mert meglehetősen szexi képeket posztol magáról.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában