Hasznosítani tudják a tudást

2022.06.30. 18:32

Startol a KEVE - konferencián egyeztettek a tervekről

A Pécsett megtartott rendezvényen rendőrök és pedagógusok vettek részt

bama.hu (forrás: police.hu)

A Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra! elnevezésű program népszerűsítése céljából a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság június 29-én Pécsett konferenciát tartott, amelyen szó volt a kezdetről, a jelenről és a projekttel kapcsolatos tervekről is.

A rendezvényen a dunántúli megyék tankerületi vezetői, a rendőr-főkapitányságok és rendőrkapitányságok leendő KEVE-koordinátorai, valamint pedagógusok értekeztek.

Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a résztvevőket, majd Plesovszkiné Ujfaluczki Judit, a Szegedi Tankerületi Központ igazgatója beszélt a KEVE-program létrejöttéről és működéséről.

Ezután Bertáné Wingert Erzsébet rendőr őrnagy, a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára ismertette a programhoz kapcsolódó Baranya megyei újításokat, az óvodás korosztálynak szóló KEVE MINI és a középiskolások részére kidolgozott KEVE GIMI programokat.

Végül a Pécsi Testvérvárosok Terei Általános Iskola pedagógusa, Palotay Nóra beszámolt előadásában a program gyakorlati tapasztalatait.

A résztvevők rendkívül hasznosnak találták a rendezvényt, a konferencián elhangzottakat pedig hasznosítani tudják a további munkájuk során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában