Áramszünet

2022.07.04. 17:30

Hétfőn bezárták egy időre a pécsi Hullámfürdőt

Áramszünet miatt zárták be hétfőn ideiglenesen a pécsi Hullámfürdőt. A környéken az E-ON áramhálózati munkát végezett, azonban az ezzel kapcsolatos tájékoztatás nem jutott el a fürdő vezetőségéhez.

Zs. J.

Fotó: Laufer László

A PSN Zrt. egy rövid közleményt adott ki a saját Facebook oldalán, ahol azt írták: „tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az áramszolgáltató előre nem jelzett hálózatfejlesztési munkái miatt a pécsi Hullámfürdő a mai napon várhatóan 16.00-ig nem tud vendégeket fogadni.

Megkerestük az E-ON-t,  jelezték-e előre a PSN Zrt felé, hogy július 4-én a Hullámfürdőnél is munkákat végeznek.

Az E-ON sajtóosztálya válaszában közölte, hogy a Hullámfürdőben július 4-én az üzemeltető felé előre jelzett áramhálózati munkát végeztek a szolgáltató szakemberei. A fürdőt személyesen átadott szórólappal június 16-án tájékoztatták a szükséges fejlesztések miatti áramszünetről. Közölték, hogy ez a tájékoztatás nem, vagy nem megfelelő formában jutott el a fürdő vezetőségéhez. Emiatt hétfőn  felvették a vezetőséggel a kapcsolatot, és közösen megállapodtak abban, hogy a jövőben hasonló helyzetben milyen csatornán igénylik a tájékoztatást.

Az áramszünet oka, hogy a fürdővel szomszédos telken lévő beruházás áramhálózati munkái miatt egy transzformátort biztonsági okokból a munkálatok idejére ki kellett kapcsolni. Az áramszünetet 8 órától hirdette meg a szolgáltató, mint írták, a szakembereik a lehető legrövidebb idő alatt végeztek, így már délelőtt 11.18-kor visszakapcsolták az áramot. Az áramszolgáltatás azóta zavartalanul működik a fürdő területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!