Beismert bűncselekmény

2022.08.09. 11:04

Harminchét tő kannabiszt foglaltak le a pécsi rendőrök

bama.hu (forrás: police.hu)

Forrás: police.hu

 

A Pécsi Rendőrkapitányság munkatársai állampolgári jelzés alapján jelentek meg 2022. augusztus 7-én este Pécsett, a Szkókó-tető és a Kutas-köz közötti erdős területen, ahol harminchét tő kannabisz növényt találtak és foglaltak le. Az egyenruhások a helyszínen megállapították, hogy a növényeket egy közeli hétvégi házból egy öntözőrendszer segítségével gondozták.

police.hu

A rendőrök rövid időn belül beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd a lakásán elfogták. A negyvenkilenc éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt THC-ra pozitív eredményt mutatott, a lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig összesen bruttó 232 gramm kábítószergyanús növényi származékot, egy kábítószer fogyasztásához használatos eszközt, valamint egy digitális mérleget is lefoglaltak a nyomozók.

police.hu

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság, és kezdeményezték a férfi letartóztatását.

police.hu
police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!