NB II.-es foci

2022.08.18. 08:43

Szabályos góltól fosztották meg a PMFC-t – reakció

Két pontot gyűjtöttek a baranyai labdarúgócsapatok az NB II. szerdai fordulójában, így egyik vezetőedző sem lehetett elégedett a mérkőzéseket követően. A legfeldúltabb talán Weitner Ádám, a PMFC szakvezetője volt.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Hiába szerzett hazai pályán az elmúlt két meccsen négy pontot is a Szentlőrinc SE labdarúgócsapata az NB II.-ben, és mutatott javuló formát, idegenből továbbra sincs pontja, ugyanis kikapott Dorogon.

– Az első félidőben nem működött a támadójátékunk, a másodikra ezt sikerült kijavítanunk. A kevés dorogi akciót kontrolláltuk, megtaláltuk a támadójátékuk ellenszerét. Sajnálom, hogy nem szereztünk pontot, legalább egyre rászolgáltunk – jelentette ki Jeremiás Gergő, a Szentlőrinc vezetőedzője.

Nem bírt egymással a HR-Rent Kozármisleny és a PMFC az idény első idei rangadóján, pedig főként a fordulás után mindkét csapat sokat tett ezért. Sőt, az utolsó percben Tóth-Gábor Kristóf, a felvételek alapján, szabályos gólt szerzett, amit a játékvezető visszavont. Erről még biztosan sok szó fog esni az idény hátralévő részében.

– A hangulat remek volt, a mérkőzés már kevésbé, inkább a küzdelem dominált. Nehéz volt feltörni a masszívan védekező Pécset, ennek ellenére nekünk volt meccslabdánk, de nem használtuk ki, és a végén majdnem ráfáztunk – nyilatkozta Tóth László, a kozármislenyiek mestere.

– Igyekeztem mindenkinek lehetőséget adni, hogy átérezzék, milyen ebben a miliőben játszani. A hatvanadik perc után a cseréinkkel megpróbáltam megnyerni a mérkőzést, ki is dolgoztunk egy nagy ziccert, a végén pedig a játékvezető szabályos góltól fosztott meg bennünket – mondta már Weitner Ádám, a PMFC vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában