Már sokan várták

2022.09.26. 13:06

Szerdán elindul a fűtés a távfűtött pécsi lakóépületekben

Szerdán elindul a fűtés a távfűtött lakóépületekben.

R. B.

Fotó: Pesti Tamás

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy szeptember 28-án, szerdán, tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint várható kedvezőtlen időjárásra, elindítjuk a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek 

– adta hírben a pécsi szolgáltatást végző Pétáv Kft..

A részletekről szólva hozzátették: a távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak. A lakók saját maguk is, igényeik szerint tudják szabályozni lakásuk belső hőmérsékletét a radiátorszelepek használatával.

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről, a lakóközösség képviselője – a lakók többségének igénye alapján - jelentheti be a társaság  ügyfélszolgálatán a szolgáltatásra vonatkozó igényeket.

Fontos! Kérik az ügyfeleket, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében a fűtés beindulásáig tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában