Baleset történt a nagypeterdi vasúti átjáróban

2022.09.27. 12:07

Személyautóval ütközött a Pannónia InterRégió szerelvénye

Zs. J.

Fotó: Shutterstock

A Szigetvárról 11:12-kor elindult Szombathely-Pécs között közlekedő Pannónia InterRégió szerelvénye Nagypeterdnél egy autóval ütközött össze  vasúti átjáróban - közölte a Mávinform. Megkerestük a rendőrséget ezzel kapcsolatban, amint válaszolnak, frissítjük hírünket. A MÁV annyit közölt, hogy Szentlőrinc-Szigetvár szakaszon várhatóan vonatpótlóbusz fog közlekedni.

Frissült (13.25):

Információink szerint a sorompó jelzőlámpája működött, a kocsi a piros jelzés ellenére próbált áthajtani a síneket. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A Pécsről 12:10-kor induló Pannónia InterRégió (8995) helyett pótlóbusz közlekedik Szigetvárig, ahol másik pótlóbuszra kell átszállni Darány felé.
A Szigetvárról 13:12-kor Pécsre induló Pannónia InterRégió (8992) helyett pótlóbusz közlekedik (a vágányzári menetrend szerint Daránytól közlekedő pótlóbuszról Szigetváron másik buszra kell átszállni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!